Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Bouvet har signert en ny 10 års avtale i Kanalpiren. Avtalen gjelder over 12.000 kvm med kontorer og 870 ansatte vil ha sitt daglige virke i de nye lokalene.

Konsulentselskapet Bouvet leverer tjenester innen informasjonsteknologi, digital kommunikasjon og rådgivning til det skandinaviske markedet. Selskapet passerte i 2022, for første gang, en omsetning på tre milliarder kroner.

Hinna Park var et riktig og viktig valg for oss da vi flyttet hit fra Forus i 2017, sier Bjarte Gudmundsen, leder for Bouvet i Rogaland.

Dette er et knutepunkt med et godt kollektivtilbud som vil bli enda bedre med bussveien like utenfor Kanalpiren. De videre planene for området vil nok også øke attraktiviteten for selskapene som holder til her, fremholder Gudmundsen.

Bakgrunnen for utvidelsen er at selskapet opplever økt etterspørsel. I tillegg er Gudmundsen overbevist om at sterk tilstedeværelse i kontorlokalene skaper en bedre arbeidsplass.

Bouvet viser med denne signeringen en stor tro på fremtiden for Stavanger-regionen, sier Jan Christian Drarvik, salgs- og markedssjef i SVG Property.

Det økte arealbehovet kommer som et resultat av at Bouvet lykkes i kampen om de kloke hodene. Det viser selskapets popularitet som arbeidsgiver og at gode kontorlokaler i Hinna Park er attraktivt!

Med den nye avtalen ligger alt til rette for videre vekst og utvikling for Bouvet i Hinna Park.