Alti overtar forvaltning av Herbarium kjøpesenter

SVG Property har inngått avtale med Alti på forvaltning av kjøpesenteret Herbarium i Stavanger sentrum. Overtagelsen av forvaltningen skjer fra 2. halvår 2023.

Herbarium åpnet dørene i oktober 2019, og da hadde det allerede vært en lang kjøpesenter historie på samme tomta i generasjoner. På tomten til gamle Straensenteret er det oppført et attraktivt kjøpesenter- og kontorbygg. Kjøpesenterdelen av eiendommen huser ca. 20 butikker, som i 2022 omsatte for over MNOK 320.  

Herbarium har vært i porteføljen til SVG Property siden selskapet ble startet på nyåret 2022. Eiendommen representerer en del av Stavanger sentrum som er av særlig interesse for oss i SVG Property.  

Vi ser frem til samarbeidet med Alti, som med dereserfaring og brede kompetanse innen drift og forvaltning av kjøpesentr,e vilhjelpe oss med å utvikle Herbarium til et enda bedre og mer attraktivt bysenterfor våre leietakere og deres kunder.

Alt forvalting er engasjert i kjøpesenter og annen eiendomover hele landet, fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Hovedkontoret ligger iSurnadal på Nordmøre, og har avdelinger i Arendal, Mandal, Trondheim, Oslo og Ålsesund.Med Herbarium avtalen er selskapet engasjert i 43 kjøpesentre.

Siste aktueltsaker


Hils på vår nye Prosjektsjef

Hils på vår nye Prosjektsjef

Anders Torkelsen er SVG Propertys nye Prosjektsjef. En lokal ressurs fra Stavanger med lang erfaring innen entreprenørbransjen som gleder seg stort til oppgavene som ligger foran ham.

Les mer

Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Mens herrelaget jakter seriegull og Vikings kvinnelag topper tabellen i 2. divisjon, er det med stor spenning Viking-naboene følger laget som støttespiller. I årets sesong er det ekstra begivenhetsrikt og til tider nervepirrende å være en av Viking sine støttespillere.

Les mer