Ankerkvartalet

Stavanger sentrum
Haakon VIIs gate 9, 4005 Stavanger
Størrelse 22 000 kvm
26 800 kvm
Stavanger Central Business District (CBD)
Haakon VIIs gate, 4005 Stavanger

Ankerkvartalet befinner seg midt i Stavangers CBD (Central Business District) og markerer seg som et attraktivt sted for næringsvirksomhet. Selskaper som DNB, Advokatfirmaet Schjødt, Formuesforvaltning, Arntzen de Besche, Willis, Kufpec, Boreal og Sparebanken Vest er blant flere som har sin besøksadresse her. 

Eiendommens beliggenhet er i umiddelbar nærhet til kollektivtransport og offentlig p-hus. Området tilbyr også et bredt utvalg av restauranter, shopping, hoteller, uteliv, kultur- og underholdningstilbud. 

Ankerkvartalet har en særdeles god eksponering mot Torget, Vågen og Haakon VII`sgate som er en av hovedgatene i Stavanger sentrum. Like ved ligger også Breiavatnet og den grønne Byparken som sammen danner kjernen i Stavanger sentrum.

Ankerkvartalet i ny drakt
Ghilardi + Hellsten Arkitekter har i januar 2023 levert et helt nytt planinitiativ på området på vegne av SVG Property. Det skal bygges om lag 20.000 kvadratmeter nytt. Planen er å bygge med inntrukne toppetasjer, slik at man ikke endrer på byens silhuett.

Les saken i Aftenbladet her (krever abonnment)

Fasiliteter

Bilder

No items found.

Kontaktperson

Tonje Rosenvold

Konstituert daglig leder

Se flere av våre eiendommer: