Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Mens herrelaget jakter seriegull og Vikings kvinnelag topper tabellen i 2. divisjon, er det med stor spenning Viking-naboene følger laget som støttespiller. I årets sesong er det ekstra begivenhetsrikt og til tider nervepirrende å være en av Viking sine støttespillere.

Vi ønsker å bidra til idrettsglede, felleskap, mangfold og tilhørighet. Derfor sponser vi Viking fotball, sier Jan Christian Drarvik, salgs- og markedssjef i SVG Property.

Som eier av byggene Troll, Stadionblokk C, Fjordpiren og Kanalpiren,samt flere næringstomter i Hinna Park er SVG Property en stolt nabo av Viking fotball.

 

I tillegg til å fremme godt naboskap og idrettsglede, ønsker SVG Property å gjennom sponsor samarbeidet å bidra til og styrke satsningen på kvinnelaget. Deler av sponsorbeløpet går derfor til kvinnelagets støtteapparat.

Markedssjef i Viking fotball, Kjartan Salvesen, er glad for å ha SVG Property med på laget. Han sier at klubben satser stort på kvinnelaget og at støtten gjennom sponsoratet kommer godt med.