Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Mens herrelaget jakter seriegull og Vikings kvinnelag topper tabellen i 2. divisjon, er det med stor spenning Viking-naboene følger laget som støttespiller. I årets sesong er det ekstra begivenhetsrikt og til tider nervepirrende å være en av Viking sine støttespillere.

- Vi ønsker å bidra til idrettsglede, felleskap, mangfold og tilhørighet. Derfor sponser vi Viking fotball, sier Jan Christian Drarvik, salgs- og markedssjef i SVG Property. Som eier av byggene Troll, Stadionblokk C, Fjordpiren og Kanalpiren,samt flere næringstomter i Hinna Park er SVG Property en stolt nabo av Viking fotball.

 

I tillegg til å fremme godt naboskap og idrettsglede, ønsker SVG Property å gjennom sponsor samarbeidet å bidra til og styrke satsningen på kvinnelaget. Deler av sponsorbeløpet går derfor til kvinnelagets støtteapparat.

 

Markedssjef i Viking fotball, Kjartan Salvesen, er glad for å ha SVG Property med på laget. Han sier at klubben satser stort på kvinnelaget og at støtten gjennom sponsoratet kommer godt med.

Siste aktueltsaker


Hils på vår nye Prosjektsjef

Hils på vår nye Prosjektsjef

Anders Torkelsen er SVG Propertys nye Prosjektsjef. En lokal ressurs fra Stavanger med lang erfaring innen entreprenørbransjen som gleder seg stort til oppgavene som ligger foran ham.

Les mer

Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Bouvet har signert en ny 10 års avtale i Kanalpiren. Avtalen gjelder over 12.000 kvm med kontorer og 870 ansatte vil ha sitt daglige virke i de nye lokalene.

Les mer