Hils på vår nye Prosjektsjef

Anders Torkelsen er SVG Propertys nye Prosjektsjef. En lokal ressurs fra Stavanger med lang erfaring innen entreprenørbransjen som gleder seg stort til oppgavene som ligger foran ham.

- Jeg har kompetanse innen prosjektutvikling og gleder meg til å bygge videre på dette i min nye rolle hos SVG. Det skal bli spennende å komme i gang med tilbudsledelse, prosjektering og utførelse.

Innsikt og fokus fremover

Anders trives med å følge hele livsløpet i et prosjekt, fra kalkulasjon frem til overlevering. Prosjektlederen har forståelse for markedet og innsikt i de ulike grensesnittene i kontraktsarbeid.

– Denne stillingen var for spennende til å la gå fra seg. Jeg hadde lenge vært på samme sted og lekte forsiktig med tanken om å utvide horisonten og gjøre noe nytt, da denne muligheten oppstod.

Fokuset fremover vil være å realisere nye prosjekt samt oppgradere eksisterende bygningsmasse. Anders vil bidra med et helhetlig blikk på samtlige prosjekt. Med dagens miljøfokus har SVG Property en viktig jobb foran seg med tanke på oppgraderinger i henhold til dagens krav om bærekraft.


Interesse for idrett

Ved siden av jobb puster Anders ut i skibakkene i Sirdalen, sammen med familien. Mye tid går med til å følge opp lokalidretten, som fotballtrener for sin sønn.

Vi ønsker Anders lykke til i sin nye rolle hos oss.