Sentrum

Strandkaien 2

Typelokaler

Kontor

Størrelse

298 m2

Adresse

Strandkaien 2, 4005 Stavanger

Beskrivelse

Attraktive businesslokaler med sentral beliggenhet og nydelig utsikt.

Ankerkvartalet består av fem adresser: Strandkaien 2, Kongsgårdbakken 1, Kongsgårdbakken 3, Haakon VIIs gate 7, Haakon VIIs gate 9. Øvrige leietakere i Ankerkvartalet er bl.a. Advokatfirmaet Schjødt, DNB, Willis, Boreal, Sparebanken Vest, Arntzen de Besche Advokatfirma, Kufpec m.fl.

Lokalene:

Det er ledige arealer i byggets 3. etasje
3. etg.: ca. 298  kvm BTA

Kontorlokalene holder nøktern standard, men det er ønskelig å oppgradere til høy standard. Forøvrig skreddersys kontorene i henhold til leietakers ønsker og krav til utforming, innhold og kvaliteter.

Beliggenhet

Ankerkvartalet har en meget attraktiv beliggenhet i Stavanger sentrum med god eksponering mot Torget, Vågen og Haakon VII`s gate. Området omtales som Stavangers CBD (Central Business District) og markerer seg som et unikt sted for næringsvirksomhet. Området tilbyr også et bredt utvalg av restauranter, shopping, hoteller, uteliv, kultur- og underholdningstilbud. I selve "kvartalet" ligger populære spisesteder som Olivia, Enso Sushi, KöD og Egon.

Kontakt:

Ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

(Bilder lånt fra tilsvarende etasje)

No items found.

Kontakt

Lyst å vite mer om lokalene?

Har du spørsmål om lokalet – ta kontakt!

Tore Andre Eide

Tore Andre Eide

Utviklingssjef

Jan Christian Drarvik

Jan Christian Drarvik

Salgs- og markedssjef

Tonje Rosenvold

Tonje Rosenvold

Eiendomssjef

Hanna Kverneland

Hanna Kverneland

Eiendomsforvalter

Truls Kolsrud Engene

Truls Kolsrud Engene

Daglig leder