SVG Property med nytt eiendomskjøp

Den nye eiendomsgiganten SVG Property har kjøpt Verven 4, et kontorbygg i Stavanger på 14.000 kvadratmeter.

Det var rett over nyttår at SVG Property ble skapt ved at Entra og Camar Eiendom solgte Hinna Park til SVG Property, Oslo Pensjonsforsikring solgte Herbarium mens et UNION Eiendomskapital-fond solgte Ankerkvartalet. Den nye eiendomsgiganten hadde dermed 13.000 kvadratmeter bygningsmasse, et utviklingspotensial på 75.000 kvadratmeter og 200 millioner kroner i leieinntekter i 2022 fordelt på over 100 leieforhold.

Nå fortsetter SVG Property veksten gjennom kjøpet av Verven 4 fra Fortin. Bygget, som har en sentral beliggenhet i Stavanger sentrum, har et kontorareal på 14.000 kvadratmeter. I tillegg får SVG Property Badehusgaten 41, som består av et parkeringsanlegg i nærheten med 133 parkeringsplasser.

Ved overtakelse har eiendommen en langsiktig leiekontrakt med Repsol. SVG Property går umiddelbart i gang med oppgradering og utleie av ledige arealer.

– Kjøpet er i tråd med strategien til SVG Property og jeg er veldig fornøyd med at vi nå har hånd om dette prestisjebygget som passer godt inn i vår eiendomsportefølje, sier styreleder Øyvind Mikalsen i SVG Property.

Kjøper ble bistått av Pareto Securities AS, Advokatfirmaet Wiersholm og KWC. Selger ble representert av Anvil Asset Advisors AS og bistått av Advokatfirmaet Thommessen.

Verven 4 AS hadde leieinntekter på knappe 25,5 millioner kroner i 2020.

Siste aktueltsaker


Hils på vår nye Prosjektsjef

Hils på vår nye Prosjektsjef

Anders Torkelsen er SVG Propertys nye Prosjektsjef. En lokal ressurs fra Stavanger med lang erfaring innen entreprenørbransjen som gleder seg stort til oppgavene som ligger foran ham.

Les mer

Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Mens herrelaget jakter seriegull og Vikings kvinnelag topper tabellen i 2. divisjon, er det med stor spenning Viking-naboene følger laget som støttespiller. I årets sesong er det ekstra begivenhetsrikt og til tider nervepirrende å være en av Viking sine støttespillere.

Les mer