Jan Christian Drarvik får ansvaret for salg og marked

Før jul ansatte SVG Property ny eiendomsforvalter og nå styrkes teamet ytterligere med ny salg- og markedssjef.

Jan Christian Drarvik er neste ressurs inn, i rollen som selskapets salgs- og markedssjef. Drarvik kommer direkte fra stilling som markedsansvarlig i Base Property, hvor han har jobbet siden 2016. Nok en gang reflekterer ansettelsesprosessen SVG Property sitt fokus på riktig kompetanse i en skreddersydd rolle.

«Vi er veldig fornøyde med å få Jan Christian om bord for å ytterligere utvikle vårt salgs- og markedsarbeid.»


Truls Kolsrud Engene, Daglig leder i SVG Property

Den største verdien Jan Christian tar med seg inn i rollen beskriver han selv som de kommersielle ferdighetene og erfaringen fra bransjen.

 

«I SVG Property er den viktigste jobben vi gjør å ivareta leietakerne etter beste evne, samtidig som vi skal være offensive og jakte nye relasjoner. Vi er en stor ny aktør og vi har en jobb å gjøre i forhold til merkevare- og profilbygging.»

Fokuset for selskapet videre vil være strategisk vekst og økt synlighet.

«Vi er allerede store, byggene våre er kjent, men merkevaren er ikke like kjent. Jeg er likevel trygg på at vi også skal komme i mål med dette sammen med vår byråpartner Fabel Media. Vi har flere utviklingsprosjekt på gang, både i Hinna Park og i Stavanger Sentrum».

 

SVG Property tar samfunnsansvaret jobben innebærer på alvor. Store bygg skal passe inn i bybildet og gi byen noe. Jan Christian er i gang med oppgavene og ser frem til å skape resultater sammen med teamet sitt i SVG Property.

Siste aktueltsaker


Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Mens herrelaget jakter seriegull og Vikings kvinnelag topper tabellen i 2. divisjon, er det med stor spenning Viking-naboene følger laget som støttespiller. I årets sesong er det ekstra begivenhetsrikt og til tider nervepirrende å være en av Viking sine støttespillere.

Les mer

Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Bouvet har signert en ny 10 års avtale i Kanalpiren. Avtalen gjelder over 12.000 kvm med kontorer og 870 ansatte vil ha sitt daglige virke i de nye lokalene.

Les mer