Ny eiendomssjef på plass

Pål A. H. Beck trer inn i rollen som eiendomssjef hos SVG Property. Med 12 års erfaring innen næringseiendom, som salgsleder og næringsmegler, er bergenseren klar for å være med å bygge selskapet videre.

Dette ser jeg på som en spennende mulighet hos et selskap i vekst og med en meget attraktiv eiendomsportefølje. Selskapet har solide og profesjonelle eiere i ryggen og prosjekt på gang både i Stavanger sentrum og i Hinna Park. Jeg gleder megtil å ta fatt på oppgavene sammen med et erfarent team. 


Beck har meglerbrevet og lang erfaring innen salg- og næringsmegling. I 2011 flyttet han med kone og 1-åring til Stavanger og har etablert seg på Madla. I dag teller familien fem stykk og fritiden går med til golf og fotball. Stavanger har fått en plass i hjertet, men Brann-tilhørigheten vil aldri vike.

Vi har skapt et landemerke her på Madla, alle vet hvor han der bergenseren bor. Vi heiser et 3x4 meter stort Brann-flagg hvereneste kamp, flirer han.

 

Et stort nettverk er et resultat av mange år i bransjen. Pål bekrefter at han elsker å snakke medfolk. Dette i kombinasjon med entusiasme, pågangsmot og lett for å komme i kontakt med andre ser han som suksesskriterier for rollen han nå skal inn i.

Jeg har hatt en strålende oppstart på kontoret. Nå ser jeg frem til å sette meg inn i selskapets prosesser og videre bidra med planer for bredde og vekst. Det handler om å gjøre markedet oppmerksom på SVG, hva vistår for og hvordan vi vil bygge videre. Med et solid team i ryggen vet jeg at dette blir bra.

Siste aktueltsaker


Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Stolt samarbeidspartner til Viking fotball

Mens herrelaget jakter seriegull og Vikings kvinnelag topper tabellen i 2. divisjon, er det med stor spenning Viking-naboene følger laget som støttespiller. I årets sesong er det ekstra begivenhetsrikt og til tider nervepirrende å være en av Viking sine støttespillere.

Les mer

Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Konsulentselskapet Bouvet utvider og forlenger i Hinna Park

Bouvet har signert en ny 10 års avtale i Kanalpiren. Avtalen gjelder over 12.000 kvm med kontorer og 870 ansatte vil ha sitt daglige virke i de nye lokalene.

Les mer