Ny eiendomsforvalter på plass

Hanna Kverneland er siste tilskudd til et eiendomsteam i vekst. Med lang fartstid som nybyggmegler og prosjektansvarlig trer hun inn i en skreddersydd og spennende rolle hos oss.

Hanna (36) er siste tilskudd til et team i vekst. Med utdanning innen eiendomsmegling og markedsdføring har hun lang fartstid som nybyggmegler og prosjektansvarlig. Hun trer inn i en skreddersydd og spennende rolle hos SVG Property.

Lokalt engasjement

«Næring er nytt for meg og det gjør det hele ekstra spennende. Her får jeg benyttet all min erfaring fra tidligere stillinger innen eiendomsmegling og prosjektutvikling, samt lærdom fra mitt engasjement i politikken.»

"Leietakerne skal alltid føle seg sett og hørt og vite at jeg er på ballen."


Hos SVG Property vil Hanna ha hovedansvaret for oppfølging av eksisterende eiendomsportefølje, noe som betyr bredde i både kunder, relasjoner og oppgaver.


«Jeg trives med variasjonen og hvordan man best stiller opp for kundene. Det mest spennende med denne jobben er mulighetene den byr på. Jeg tror på stor vekst og langsiktige relasjoner, nå som vi tilbyr lokal tilstedeværelse og tett oppfølging mot leietakere. De skal alltid føle seg sett og hørt og vite at jeg er på ballen».

Gode relasjoner

Dagens portefølje består i underkant av 100 leietakere. I tillegg til å ivareta eksisterende kunder går en stor del av ansvaret ut på å se muligheter for å utvide,optimalisere og justere. Hannas bakgrunn innen nybyggprosjekter og offentlige søknadsprosesser kommer godt med i et selskap i vekst hvor alle gjør alt.


 «Jeg gleder meg, jeg er klar og jeg er allerede godt i gang. Fokus fremover vil være å bli godt kjent med alle leietakere.»

Siste aktueltsaker


Ankerkvartalet i ny drakt

Ankerkvartalet i ny drakt

Endelig kan vi presentere de nye tankene rundt transformasjonen av Ankerkvartalet. Sammen med Ghilardi + Hellsten Arkitekter har vi nå levert et nytt planinitiativ på hele området som gir byens Central Business District løftet det fortjener.

Les mer

Jan Christian Drarvik får ansvaret for salg og marked

Jan Christian Drarvik får ansvaret for salg og marked

Før jul ansatte SVG Property ny eiendomsforvalter og nå styrkes teamet ytterligere med ny salg- og markedssjef.

Les mer